International Activities

Інформативна зустріч для студентів щодо можливостей стажування та обміну

Інформативна зустріч для студентів щодо можливостей стажування та обміну

18 жовтня 2018 року в аудиторії 214 (7-поверховий корпус) відбулася інформативна зустріч зі студентами університету щодо можливостей стажування та академічного обміну. Керівник служби міжнародних наукових та академічних зв'язків Ляшук Анна Миколаївна ознайомила студентів університету з програмами обміну із Поморською академією (м. Слупськ, Польща) та програмами літнього і зимового стажування у США, Болгарії та Німеччині.

Учасниця програми обміну із Поморською академією 2017 року, студентка III курсу факультету іноземних мов Остапенко Анна поділилася зі студентами своїми враженнями від поїздки та досвідом навчання у Поморській академії. «Я мала змогу навчатися на німецькому відділенні, а також вивчати англійську та польську мови. Залишилася надзвичайно задоволена. Можливість такого обміну відкриває нові перспективи студентам у навчанні, подорожах та здобутті нового безцінного досвіду. Тож раджу усім долучатись до програм академічного обміну, адже це того варте», - розповіла Анна. Студенти-учасники літнього стажування у Німеччині поділилися власним досвідом.

Запрошений гість – представник партнерів компанії «Профітім» Грегор Трібауер — розповів студентам про можливості літнього стажування у Німеччині.

Зустріч була цікавою та корисною, а також мотивувала студентів на нові звершення у сфері навчання та саморозвитку.

Інформацію надано навчально-науковим відділом