International Activities

Запрошуємо на лекцію професора Річарда Янга

Запрошуємо на лекцію професора Річарда Янга

Кафедра психології Інституту педагогіки та Відділ з питань розвитку та співробітництва Поморської академії у Слупську запрошують усіх бажаючих на лекцію професора Річарда Янга з Університету Британської Колумбії під назвою "Дія людини: Розуміння та сприяння життєвому сенсу". Лекція  відбудеться 11 червня 2021 року о 18:00 за польським часом.

Лекція проводиться в рамках програми лекцій іноземних експертів “A+ Lecture” за проектом “Active University”.

Діяльність людини - явище складне. Наскільки ефективно ми можемо ставити свої цілі, залежить не тільки від того, якими вони є в цей конкретний момент, але і від того, як вони поєднуються з іншими завданнями, створюючи середньострокові та довгострокові життєві проекти.

Про лектора: Професор Річард Янг закінчив університет Макгілла, на даний момент є стипендіатом Університету Британської Колумбії. Член Канадської психологічної асоціації та Американської психологічної асоціації. Автор понад 80 наукових статей та книг. Серед багатьох його наукових інтересів виділяються психологічні консультації та розвиток кар’єри. Співавтор (разом з Ладиславом Валачем) «Теорії контекстних дій» у галузі консультування та кар'єри.

Модератор: д-р Марія Олександрович - Інститут педагогіки Поморського університету у Слупську.

Нижче посилання до лекції.

ClickMeeting: https://akademiapomorska.clickmeeting.com/understanding-and-facilitating-life-meaning

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xlx97IhSn7s