International Activities

ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ!

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта оголошує конкурсний відбір на 2020-2021 академічний рік за програмою для молодих дослідників та викладачів.

До 1 листопада 2019 року Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта приймає анкети на конкурс Fulbright Research and Development Program - cтипендії на проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев'яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту); адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/35/faculty.html

До участі у конкурсі приймаються лише індивідуальні проекти — дослідницькі та такі, що спрямовані на розробку та запровадження нових навчальних курсів, оновлення навчальних матеріалів, вивчення та оволодіння передовими методами навчання та викладання.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Із запитаннями щодо оформлення конкурсного пакету документів або особливостей конкурсного відбору всі зацікавлені можуть звертатися до офісу Програми ім. Фулбрайта:

Координатор програми - Інна Бариш: [email protected];
[email protected]
Асистенти програми - [email protected]

Офіс Програми імені Фулбрайта
вул. Еспланадна, 20, кiмн. 904, Київ 01001
+38 (044) 287 07 77

Інформацію надано відділом міжнародних зв'язків