Юридична клініка

Податкова знижка за навчання

Податкова знижка за навчання

В травні 2018 року в Центральноукраїнському педагогічному університеті ім. Володимира Винниченка відбулася зустріч з представниками Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області на якій було проведено правоосвітницьку діяльність для студентів-контрактників щодо отримання податкової знижки на навчання.

 На заході були присутні студенти з різних факультетів, зокрема, факультету історії та права, факультету філології та журналістики, фізико-матиматичного факультету та факультету педагогіки та психології.

З вітальним словом виступив начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Володимирович Гуцул, який презентував розроблений спільно з Юридичною клінікою ЦДПУ ім. В. Винниченка буклет про особливості отримання податкової знижки за навчання.

Головний спеціаліст з питань правоосвітницької діяльності Піскун Віра Михайлівна розкрила найважливіші аспекти отримання податкової знижки студентами.

Окрім цього, заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації Олег Олександрович Потьомкін ознайомив студентів з тонкощами державної реєстрації та захистом прав на міжнародному рівні. А також обговорили питання щодо протидії корупції, в тому числі і у вищих навчальних закладах Кіровоградщини.

Студенти активно обговорювали запропоновані теми, висловлювали свої думки та ставили питання щодо окремих позицій.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права