Юридична клініка

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/stories/news_2017/04-17-09-30

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Курси англійської мови в юридичній клініці

За ініціативою керівника юридичної клініки, доцента кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права, кандидата педагогічних наук, доктора філософії, Владимирової Валентини Іванівни, та підтримки голови студентської ради університету Олександра Болєлова на базі Юридичної клініки Центральноукраїнського державного  педаго-гічного університету імені Володимира Винниченка  для студентів - консультантів з лютого 2018 року розпочали діяти курси з іноземної мови, котрі проводить магістр сьомого курсу факультету іноземних мов, Тюртюбек Анастасія Віталіївна.

Для майбутніх юристів, навичка ділового спілкування іноземною мовою є життєво необхідною в їхній майбутній професії, адже   наша держава є активним суб’єктом міжнародного права і знання англійської мови дають можливість працювати з іноземцями та в юрисдикціях іноземних держав.

Слід також відзначити, що успішне завершення таких курсів розширить можливості юридичної клініки у наданні консультацій населенню, адже в Кропивницькому багато гостей з інших держав, котрим часто потрібна допомога щоб розібратися в українському законодавстві.

На заняттях розкриваються теоретичні теми, які підкріплюються вправами та поясненнями викладача, а після заняття кожен студент отримує індивідуальні домашні завдання відповідно до їхнього обсягу знань. Викладач застосовує різноманітні педагогічні прийоми та індивідуальний підхід до кожного студента, завдяки якому усі майбутні правники зможуть оволодівати вміннями використовувати іноземну мову в своїй діяльності.

У планах проведення таких курсів закладено не лише вивчення та опрацювання теоретичного матеріалу, а й запрошення гостей – волонтерів корпусу Миру для моделювання консультацій англійською мовою та удосконалення здобутих навичок.

{gallery}news_2017/04-17-09-30{/gallery}