Юридична клініка

Тренінг із захисту інтелектуальної власності

У м. Кропивницькому відбувся тренінг з питань захисту інтелектуальної власності, котрий був організований в рамках проекту "Developing Respect for Intellectual Property Rights Protection in Ukraine" за допомогою громадської організації «Флора» та за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні на безкоштовній основі.

22365253 1830938906920894 3823741541431461446 n

Учасниками тренінгу стали представники юридичної клініки Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка студенти другого курсу – Колісніченко Владислав, Локотош Марина, Ірина Мунтян, Поляк Юлія та Миколюк Максим, а також вихованці багатьох шкіл та студенти Льотної академії.

Під час заходу учасники мали можливість освоїти міжнародні механізми захисту інтелектуальної власності, дізнатись про відповідальність в Україні за використання неліцензійного контенту, підвищити рівень правової обізнаності, а також ознайомитися з міжнародними кейсами порушення права інтелектуальної власності, отримати знання щодо можливості захисту власне створеного контенту, обмінятися ідеями та досвідом з іншими учасниками тренінгу, поспілкуватися з гостями із США - волонтерами Корпусу Миру, Ханною і Джозефом, та задати їм запитання щодо захисту авторських прав і ставлення американців до використання "піратського" контенту.

Протягом тренінгу учасники отримали не тільки корисні та необхідні знання у сфері захисту інтелектуальної власності, а й провели незабутній час сповнений позитивних емоцій та вражень. Зустріч закінчилась урочистим врученням сертифікатів та колективним фото.

{gallery}news_2017/10-30-11-38{gallery}