fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Студенти ПГФ на фестивалі молодіжної книги

Студенти першого курсу спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки) 20 вересня 2018 року відвідали Х Фестиваль молодіжної книги «10 кРОКІВ з книгою».

Метою проведення Фестивалю було відзначення ювілею Фестивалю, популяризація читання серед юнацтва, презентація літератури та письменників Кіровоградщини; всебічний розвиток сучасної молоді, розкриття її культурного і духовного потенціалу, залучення до участі у культурному житті Кіровоградщини; організація змістовного дозвілля мешканців міста.

 

Фестиваль проводився з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек на одній з центральних вулиць міста Кропивницького. Тут студенти мали змогу ознайомитися з різноманітними за тематикою та формами організації локаціями. Всі охочі переглядали презентації літератури та письменників Кіровоградщини, перевіряли стан свого здоров'я, виготовляли вироби своїми руками, ставали моделями для чудових зачісок, слухали музику, спостерігали виступи танцювальних колективів, насолоджувалися солодощами, ознайомлювалися з експонатами пожежно-технічної виставки тощо.

Сонячна погода і цікава програма Фестивалю створили чудову атмосферу для ознайомлення студентів з молодіжною книгою.

Інформацію підготувала доц. О.М. Трифонова