fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

«Земля – наш спільний дім»

Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» 3 квітня 2018 року на базі Кіровоградського районного будинку культури провів обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», де в ролі незалежного журі були магістри Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка БХ17М групи Екштейн Катерина і Танасійчук Наталія.

 

Взяли участь 5 команд загальньоосвітніх навчальних закладів з різних районів області: Маловисківського, Олександрівського, Устинівського та м. Світловодська. Учасниками стали переможці районних та міських етапів конкурсу. У своїх виступах вони продемонстрували глибоке розкриття теми: «Раціональне природокористування» та свою акторську майстерність.

Команди-переможці поєднували різні жанри, стилі і напрями мистецтва, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності. Оригінальні сценарії відображали власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи та агітацію за збереження навколишнього середовища. Учасники конкурсу акцентували увагу на різнопланових аспектах екології: виживання – охорони довкілля як середовища життєдіяльності людини; природничо-науковому; оздоровчому; історико-культурному; господарському; етичному та естетичному.

Ми як незалежне журі вручили фіналістам обласного очного етапу конкурсу «Земля – наш спільний дім» сертифікати учасників за номінаціями: «Краще висвітлення екологічних проблем рідного краю», «Креативний підхід до розкриття теми конкурсу», «Патріотичний підхід до збереження природи рідного краю», «Музичний драйв», «Пропаганда народних традицій», «Найкраща акторська майстерність».

Магістри першого курсу кафедри біології

Екштейн Катерина, Танасійчук Наталія