fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Економічна практика у студентів-географів

Під час проведення економічної  практики студенти-географи IV курсу відвідали Міжнapoдну aгpoпpoмислoву вистaвку «AGROEXPO-2017», де на власні очі переконалися, що «AGROEXPO» є не прoстo регioнальнoю, а дiйснo мiжнарoднoю виставкoю, на якій представлені світові лідери машинобування, в тому числі і місцевого виробництва.

 

Наступним об’єктом дослідження було  провідне підприємство у галузі сільськогосподарського машинобудування в місті Кропивницький, одне із найстаріших на Кіровоградщині, ПАТ «Ельворті», на якому студенти мали змогу побачити продукцію, яка виробляється на підприємстві, а також відвідали виставкову залу, в якій було представлено техніку від найновішої і до техніки, яка була завезена на підприємство англійськими підприємцями братами Ельворті (засновники). Також студенти не могли пройти повз підприємство, яке є найбільшим виробником гідравлічних силових машин і компонентів гідромашин на території країн СНД - ПАТ «Гідросилу», побачити на власні очі специфіку діяльності даного підприємства.

Якщо попередні об’єкти принесли багато позитивних емоцій хлопцям, то наступне підприємство справило незабутнє враження на дівчат, підприємство, яке завойовує серця українців і ринок легкої промисловості – ПрАт Швейна фабрика «Зорянка». “Montana”, “Stallman”, “Kaiser”, “BAF”, “HC Fashion”, “Cosma”, “Wendihill”, “Lenner Cordier”,”Lenner Inys”, “Reggi Design”, “Bauikema Fashion” і це ще не весь список фірм, з якими співпрацює дане підприємство. Студенти мали змогу відвідати: експериментальний цех, розкрійно-підготовчий цех, три пошивальних цехи, та переконатися, що тут використовують передові технології обробки швацьких виробів. І як бонус, після екскурсії підприємством дівчата мали змогу приміряти одяг в їх фірмовому магазині. Далі буде …