fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

ВЕРНІСАЖ ТАЛАНТІВ-2017 на ПГФ

19 жовтня на природничо-географічному факультеті відбувся щорічний конкурс серед першокурсників факультету «Вернісаж талантів». Були представлені яскраві та цікаві номери. Глядачі гучно підтримували перший курс, який хвилювався перед виступом,але впорався на всі 100%!

З першим номером виступила Оксана Потапенко, з дуже чуттєвим віршом, який написала власноруч. Наступним і не менш вражаючим був cучасний танець хіміків та біологів. Також Вернісаж віднайшов молодий талант на нашому факультеті – Сапова Яна, яка співала дуже проникливо та душевно, всі були в захваті від її співу.

 

Неочікувано для всіх на сцені з’явилися представники студради факультету зі своїм вибуховим виступом, чим дуже вразили глядачів.

Здобув перемогу флешмоб у якому була задіяна максимальна кількість учасників конкурсу. Цей номер показав, що немає значення, до якої групи належиш ти, адже ми усі є однією сім’єю. Вернісаж існує не тільки для вибору найкращого номеру, а й для того, щоб перший курс зрозумів , що вони одна команда, природничо-географічний факультет – це одна родина. Всі учасники конкурсу отримали солодку винагороду.

Вітаємо переможців і дякуємо першокурсникам та організаторам за чудове свято!