fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

День Японії на ПГФ

З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією, а також на виконання домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України до Японії, указом президента України Петра Порошенка 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні.

Студенти природничо-географічного факультету вирішили долучитися до загальноукраїнських заходів і провести День Японії на природничо-географічному факультеті.

 

Подібне свято ще ніколи не святкувалося так гучно та красиво! Активісти студентського самоврядування факультету підготували цікаву програму, оформили хол факультету та передяглися у національне японське вбрання. Студенти факультету мали змогу прийняти участь в конкурсах і вигравати дуже смачні призи.

Також в ході свята пройшла виставка кращого виробу в стилі японської культури, всі призери отримали цікаві і ригінальні подарунки за своє уміння та старання. Головним смаколиком на святі стала традиційна японська страва – суші. Свято проходило дуже весело, адже деякі студенти були одягнені в костюми самураїв, що надавало святкуванню ще більше японського духу. Оформили та провели свято студенти: Начоса Наталія, Назаренко Данило, Софія Шумовська, Язан Анастасія, Власенко Альона, Лєвша Лілія та Кулеба Тетяна.

Ми дуже дякуємо всім хто попрацював, створюючи таку чудову атмосферу та незабутнє свято!