fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Студенти ПГФ провели екскурсію для гостей міста

15 березня, жителі міста Кропивницький зустрічали символічний потяг Єднання України «Труханівська Cіч». Потяг зі студентами, учнями, волонтерами мандрує містами України впродовж 16 днів, щоб ознайомитися з історією, відвідати культурно-освітні заходи, цікаві зустрічі та віддати шану героям Небесної Сотні і вшанувати загиблих на Сході військових.

До Кропивницького завітали 270 учасників, серед яких 75 учнів шкіл, 55 студентів професійно-технічних закладів, 100 студентів та 40 волонтерів з усіх куточків України.

В програмі перебування в Кропивницькому було передбачено екскурсію, тож студенти-географи долучилися до цієї акції в якості екскурсоводів. Знайомство з нашим містом розпочалося від фортечних валів,  далі гості пройшли центральними вулицями Кропивницького.

Природничо-географічний факультет гідно представили студенти: Перевєдєнцев Володимир, Олексин Микола, Гамала Тетяна, Сердюк Ольга, Падалка Вікторія та Сухенко Олександра. До волонтерської роботи також долучився доцент кафедри географії та геоекології Домаранський Андрій Олександрович, який провів захоплюючу екскурсію Кропивницьким для однієї з груп.
Гості міста отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Інформацію та фото надала Сухенко О. (21 група)