fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

День пам'яті героїв Небесної Сотні

З 11 лютого 2015 року указом Президента України Петра Порошенка щорічно 20 лютого в Україні вшановується подвиг учасників Революції гідності та увічнюється пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Ця пам’ятна дата стала для українців нагадуванням про одну з трагічних подій сучасної історії держави. По всій країні відбувались заходи на честь вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні:  марші до місця розстрілів, численні мітинги , спогади про події тих страшних днів.

Не залишились байдужими і студенти природничо-географічного факультету. З метою доручення до загальноукраїнської акції, в холі факультету був облаштований куточок пам'яті та покладені квіти. О 12 годині був поданий короткий дзвінок і весь факультет на хвилину  затих, вшановуючи пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Так ми разом з усією країною вшанували героїв, які  загинули під час Революції гідності.

Ми схиляємо голови, перед тими хто стояв на Майдані за краще майбутнє для нашої держави. Небесна сотня завжди буде в нашій пам'яті і пам'яті наступних поколінь.