fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Туристський вечір

8 грудня у стінах природничо–географічного факультету відбулась  щорічна подія – туристський вечір  «Із далеких мандрів повернувшись …». Організатором вечора незмінно є туристичний клуб КДПУ «Мандри», головою якого є доктор географічних наук, доцент Колотуха О.В. Гостями заходу були туристи, альпіністи, любителі активного відпочинку всіх вікових груп. На вечорі виступали учасники найцікавіших походів і експедицій, підводились підсумки туристських заходів, які проводились  протягом 2016 року.

 

У програмі заходу з розповідями і фільмами виступили: випускник факультету фізичного виховання  Іван Коток та випускник природничо-географічного факультету Ігор Сільченко, вони звітували про пішохідні походи, здійснені туристами нашого університету Карпатськими горами весною 2016 року; доцент природничо-географічного факультету А. О. Домаранський представив фільм про водний похід-експедицію по річці Інгул, що відбувся у липні цього року; Єгор Шаповалов перезентував розповідь про участь в етапі Кубку Європи 2016 року, що проходив у Австрії, де спортсмен зайняв  перше, п’яте та третє місце, а також в загальному заліку виборов Кубок Європи 2016 року. Спортсмен детально розповів про участь у чемпіонаті світу в Гуанжоу, Китай.

Були представлені звіти-презентації про участь спортивних команд КДПУ у: Всеукраїнських змагання зі скелелазіння, Кубку України зі скелелазіння в програмі швидкість і складність, фіналу Кубка України в програмі швидкість, Всеукраїнських змаганнях серед юнаків та юніорів в програмі складність, Чемпіонаті України зі скелелазіння серед студентів вищих навчальних закладів в видах програми швидкість і складність лазіння, Всеукраїнському фестивалі «Відпочивай активно», в програмі якого відбувся 42-і змагання зі спортивного гірського туризму «Пам'яті товариша».

Випускник ПГФ Олександр Александров захоплююче розповів про підсумки велосипедного походу І категорії складності вздовж р.Інгул.

Несподіванкою була презентація від студента ПГФ Володимира Люненка про про подорож автостопом країнами Європи у вересні цього року.

Голова туристичного клубу Олександр Колотуха  підвів підсумки успішно проведених туристських заходів та проанонсував плани на майбутній рік .