fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Вітаємо наших призерів

Нещодавно відбувалися змагання серед студентів-першокурсників КДПУ ім. В. Винниченка. Природничо-географічний факультету традиційно прийняв активну участь у спартакіаді.

Окремо змагалися команди хлопців і дівчат. За команду хлопців виступили: Єфремов Д., Чухнов І., Троцький М., Бевза О., Безверхий І., Волощук М., Гудалін Д., Зуєв В. та Журжер М. У команді дівчат честь факультету відстоювали: Начоса Н., Александрова В., Лєвша Л., Петрова К., та Бондаренко Т.

Першокурсники змагалися в різноманітних видах спорту: баскетбол, футбол, волейбол, настільний теніс, кульова стрільба, дартс, шахи та шашки. У спартакіаді взяли участь студенти всіх факультетів окрім факультету фізичного виховання. Студенти природничо-географічного факультету показали хороші результати і склали гідну конкуренцію командам інших факультетів.

Команда дівчат виборола перше місце у змаганні з кульової стрільби та зайняла призові місця у футболі, баскетболі та шахах.

Хлопці показали найкращі результати у волейболі, а також друге та третє місця з баскетболу, настільного тенісу, футболу та шашок

В підсумку команда дівчат зайняла загальне 2 місце, а команда хлопців – 3 місце серед факультетів КДПУ.

Вітаємо наших призерів!