fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

ПГФ СВЯТКУЄ НА НАЙВИЩОМУ РІВНІ!

1 квітня у стінах актової зали, а згодом і на факультеті відзначався День природничо-географічного факультету. Оскільки святковий концерт відбувався саме у День Сміху, то і без першоквітневих жартів і сюрпризів не обійшлося. Так, відкривали концерт Марина Пономаренко та Андрій Костів, які заявили, що вести концерт вони не будуть і представили спражніх ведучих, якими вперше в історії факультету виявились: декан природничо-географічного факультету Клоц Євген Олександрович та заступник декана з виховної роботи Казначєєва Марія Сергіївна. Згодом було оголошено що Всеукраїнський конкурс «Супер-ерудит» для якого студенти так старанно  готували жартівливі відео був зовсім не конкурсом, а розіграшом, який ініціював деканат (тож тепер викладачі впевнені, що наступного року отримають якийсь каверзний розіграш від студентів). У доповнення всього цього завідувачам кафедр  був влаштований справжній іспит прямо на сцені.

Спеціально до Дня факультету кожна академічна група підготувала цікаві номери, що протягом усього концерту розважали глядачів: незабутні пісні, яскраві сценки та запальні танці. Також своїм талантом порадувала нас команда КВН природничо-географічного факультету «Штопор». На сцену були запрошені випускники-ветерани, що поділились своїми спогадами зі студентських років.

На самому факультеті також було не сумно, адже старшокурсники підготували для «першачків» не аби-яку розважальну програму. До цієї програми також не забули внести посвяту першокурсників та жартівливі атракціони. Так, в 9 аудиторії, всі хто мав бажання, могли зареєструвати шлюб, а в 4 аудиторії відбувалися таємничі ворожіння на подальшу долю та відкрився імпровізований тату-салон. На завершення святкування відбулися конференції з викладачами, де студенти анонімно могли поставити жартівливі каверзні питання.

Після проведеного дня у студентів залишилось море позитивних вражень та піднесений настрій. А першокурсники пообіцяли, що упродовж наступних років будуть старатися готувати не менш феєричні святкування до Дня природничо-географічного факультету.