fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

ВЕРНІСАЖ ТАЛАНТІВ

6 жовтня у стінах актової зали  зібралися викладачі та студенти природничо-географічного  факультету, щоб познайомитись та оцінити таланти студентів першого курсу, які брали участь у "Вернісажі талантів", та  привітати наших педагогів з Днем учителя.

img 01

Цого року ведучими конкурсу забажали стати студенти першого курсу, а саме: Кухар Олександра - 15 група,  Підсосонський Юрій - 12 група,  Тихонова Анастасія та  Ємельянов Максим - 13 група.

Виступи були захоплюючими та різноманітними. 11 група представила нам патріотичні та вражаючі душу пісні, виконавцями яких були Кондратенко Роман, Нимеровський Максим, Кравченко Діана, Каліон Анастасія та Малявкін Сергій.

img 02

 13 група розвеселила глядачів жартівливою сценкою  "Їдальня", де почесну роль декана нашого факультету дісталась Владу Сихлєру , а роль Марини – Максиму Ємельянову. Також студенти 13 групи представили  увазі глядачів чуттєвий вальс у виконанні Ємельянова Максима, Іванової Ірини, Владислава Синхлєра та Аліни Кукурудзи. Комічна сценка, головними героями якої стали «подружня пара» Бодня Людмила та Жосан Ксенія;  запальний флешмоб, у якому брала участь чи не вся група; драйвова пісня у виконанні Ксенії Жосан; та сповнений почуттів вірш від Катерини Остапенко  - таланти, якими поділилась з нами 15 група.

img 03

Переможцями "Вернісажу талантів" стала дружня 12 група, що порадувала всіх  виразно продекламованим віршем, який виконала Олександра Сухенко; Вікторія Німлієнко заспівала прекрасну українську пісню; у танку «Обійми» брали участь як дівчата, так і хлопці. Проте найнезвичнішим талантом виявився номер «Дощ» - студенти, у стінах актової зали, за допомогою лише самих рук та власного таланту змогли відтворити звуки дощу.

img 04

Студенти старших курсів були приємно вражені, дійством, що відбувалося на сцені. Звісно, сподобалося і викладачам. Отже, дебют першого курсу на сцені видався вдалим. На завершення конкурсу, студенти 1 курсу пообіцяли гідно продовжувати і примножувати славні традиції нашого факультету.