fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Студентські вибори на природничо-географічному факультеті

3 жовтня на природничо-географічному факультеті  відбулися вибори голови студради. Підготовка до виборів проходила завчасно та дуже ретельно: оголошено конкурс, за два тижні до виборів всі бажаючі мали можливість подати заяву та отримати допуск до участі у конкурсі.  Кожен претендент представляв власту програму та досягнення, які транслювалися протягом тижня на моніторі в холі факультету. Окрім цього учасниками проведена активна передвиборча агітація серед студентів академічних груп факультету. Фінальний виступ претендентів відбувся в переддень виборів на сцені актової зали КДПУ ім. В.Винниченка перед студентами та викладачами факультету. 

Вибори проходили шляхом таємного голосування. У день виборів в приміщенні деканату факультету була встановлена прозора та опечатана скринька для голосувань, складено списки виборців, відповідно до яких студенти отримували бюлетені, розписавшись у списку навпроти власного прізвища. Виборча дільниця працювала з 8.00 до 14.30. Підрахунок голосів відбувався в присутності всіх кандидатів, а також декана факультету Клоца Є.О. та заступника декана з виховної роботи Казначєєвої М.С.

Слід відмітити, що студенти ПГФ дуже відповідально віднеслись до заходу – деякі навіть з'явились на виборчу дільницю з паспортами. Організовано прийшли студенти V-х курсів, незважаюч на методичний день. Цікавим є те, що для деяких студентів І-го курсу це були перші вибори в їх житті.

Результати голосування такі:

Журак Віталій (31 група) – 48 голосів (21,8%)

Костів Андрій (23 група) – 79 голосів (35,9%)

Кошовенко Костянтин (21 група) – 89 голосів (40,5%)

Зіпсованих бюлетенів – 4 (1,8%)

Загальна явка склала 72,4 % (від загальної кількості студентів ПГФ денної форми навчання).

Вітаємо Констянтина, та сподіваємось, що студентська рада ПГФ під його керівництвом відкриє нову яскраву сторінку  свого існування та сповниться креативними ідеями.

Інформація надана ректоратом.