fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ 2011

Непомітно наступила зима…Але лише календарна, адже на вулиці ще світило, та не гріло, сонечко а на небі де-не-де пливли біленькі хмаринки…Перший тиждень зими…А це означало не лише прощання з теплом, а й настання свята, яке нерозривно пов’язано з незалежністю нашої держави, її самоствердженням – День Збройних Сил України. 6 грудня 20 років тому було створено збройні сили молодої держави, яким долею було призначено стати на захист Батьківщини, охороняти кордони і гарантувати мирне небо над головами кожного громадянина України.

Ця дата щороку збирає разом молодий цвіт нації - юнаків, які повинні показати, що наша держава матиме надійний захист від ворогів, що є такі хлопці які своєю силою і самовідданістю збережуть незалежність рідної держави.

Цього року таких було надзвичайно багато, але окрім безпосередніх учасників щорічного загальноуніверситетського  змагання «Козацькі розваги» у спортивному залі університету було і безліч глядачів, що прагнули своїми криками, свистом, гаслами підтримати команду рідного факультету. Це було лише зайвим стимулом хлопцям продемонструвати свої  максимальні можливості і подарувати водоспад емоцій групі підтримки.

І ось старт – 6 команд, майже чотири десятки синів України готових розпочати безприциндентну боротьбу за право називатись справжніми козаками. Варто зазначити, що цьогоріч організатори «Козацьких розваг» піднесли низку несподіванок. Окрім звичайних силових конкурсів, накшталт перетягування канату, додались конкурси спрямовані на перевірку інших обов’язкових якостей справжнього захисника – спритності, розуму і гнучкості. Всі конкурси проходили, як і ведеться, у напруженій, але чесній боротьбі….Жодна з команд не бажала поступатись, що виливалось у підсумкові бали – хтось був сильнішим, хтось швидшим, хтось гнучкішим, хтось розумнішим. Команди йшли нога в ногу і тримали інтригу  до останніх секунд, до того моменту коли з уст представника вельмишановного журі  пролунали імена переможців. Ними цього року доклавши максимум зусиль стали студенти факультету фізичного виховання, які повернули собі цей титул після минулорічної поразки. Дійсні чемпіони, студенти природничо-географічного факультету, відстали від переможців лише на декілька  балів, що свідчило про неймовірне бажання перемогти кожної з команд. У призову трійку ввійшли і студенти фізико-математичного факультету. Всі учасники по закінченню змагання отримали смачні подарунки у вигляді пирогів, а на пам’ять кубки і грамоти.

Поміж конкурсами до присутніх з привітальним словом звернулись проректор з науково-педагогічної роботи, професор Сергій Павлович Михида та проректор з наукової роботи, професор Микола Ілліч Садовий, а також звучали пісні у виконанні студенток нашого університету.

Насамкінець хотілося б зазначити що незважаючи на зайняте місце кожен учасник, кожної команди довів своєю самовідданістю, прагненням до перемоги, право називатись справжнім захисником Батьківщини….

© Кумпан  Анатолій – капітан команди, фізорг ПГФ,  2011р

Деканат природничо-географічного факультету за зайняте ІІ місце в загальноуніверситетському спортивному святі «Козацькі розваги» з нагоди  Дня Збройних Сил України висловлює подяку наступним студентам:

  1. Кумпану Анатолію 31 гр. – капітану команди
  2. Благодатному Ігорю 51 гр.
  3. Ренкасу Віталію 55 гр.
  4. Швайці Тарасу  31 гр.
  5. Лановенко Юрію 31 гр.
  6. Кірілову Юрію – 21 гр.

Деканат, викладачі та всі співробітники природничо-географічного факультету вітають призерів і вважають, що наші хлопці найкращі і для нас вони справжні переможці, так як вибороти ІІ місце, змагаючись з факультетом фізичного виховання, це все одно, що вибороти І місце!!!

Окрема вдячність групі підтримки, яка була найкращою в університеті, 40% перемоги – це їхня заслуга!

Заступник декана з НВР Дефорж Г.В.