fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/stories/student_day

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Найкращий студентський день

17 листопада – День Студенти. Одне з найжаданіших і найкращих свят студентів. З цим днем пов’язано багато містичних подій. За легендами та переказами в цей день відвідує залікові книжки студентів невідоме науці створіння – шара. Щоб заслужити візит цієї пані студенти проводять певні обряди: в колі найближчих друзів, стоячи над заліковками,взявшись за руки тричі вголос промовляють «шара прийди». Після цього заліковки закривають і не відкривають до сесії.

Не обійшлося без містики і на природничо-географічному факультеті. Цей день на факультеті розпочався оригінальним привітанням від імені студентської ради факультету в образі двох бешкетливих чортенят. О 9. 30 відбувся міні-концерт для студентів та викладачів. В його проведенні активну участь приймали студенти І-ІІІ курсів. Порадував студентів і викладачів виступ відомого гурту «Ракурс» за що їм висловлюємо подяку. На завершення концерту була проведена конкурсна програма за участю студентів та викладачів. Екватором проведення свята став смайл-моб, що відбувся за участі студентів всіх факультетів між старим корпусом та п’ятиповерхівкою. Ця дія захопила всіх студентів університету. Також студентів факультету привітала студ. рада університету. Після усіх заходів відбувся університетський концерт, де брали участь студенти нашого факультету, а представники першого курсу зайняли друге місце.

Після концерту кожен із студентів мав свою культурно-розважальну програму, але це вже інша історія.Загалом День Студента пройшов на «Ура». Ми – студ. рада природничо-географічного факультету дякуємо всім, хто вітав нас та допомагав у підготовці проведення цього дійства.

Хлєбнікова К.  33 група

{gallery}student_day{/gallery}