fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Демократичний факультет

Вперше в історії Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, на природничо-географічному факультеті 15 травня 2010 року, було проведено на демократичних засадах вибори старости гуртожитку — шляхом таємного голосування. В якому брали участь всі студенти природничо-географічного факультету, які проживали в гуртожитку.

Серед кандидатів на посаду старости гуртожитку були студенти різних курсів та спеціальностей, а саме: Могирь Олена студентка 23 групи, Склезь Сергій студент 21 групи, Бондар Інна студентка 25 групи та Магльований Олександр студент 33 групи. Голосування проходило в присутності комісії, до складу якої входили проректор з навчально-педагогічної та виховної роботи, професор Михида Сергій Павлович, декан природничо-географічного факультету, доцент Клоц Євген Олександрович, заступник декана з навчально-виховної роботи, старший викладач Дефорж Ганна Володимирівна, голова профспілкового комітету студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка - Бойко Сергій Вікторович,   староста гуртожитку факультету Мудрак Анастасія, комендант гуртожитку № 3 Юхачова Лариса Валентинівна та староста гуртожитку №3 Карабут Артем.

Кожен з кандидатів представив свою автобіографію та програму щодо розвитку гуртожитку та поліпшення житлово-побутових умов проживання студентів.
З числа студентів було обрано лічильну комісію в обов'язки якої входило підрахування бюлетенів та оголошення переможця.

За результатами голосування переміг Магльований Олександр студент 33 групи. Це перший староста гуртожитку в історії Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, обраний демократичним шляхом.

На даний момент він сумлінно виконує обов’язки старости гуртожитку та дотримується свого плану поліпшення житлово-побутових умов проживання студентів в гуртожитку природничо-географічного факультету. За підтримки профспілкового комітету студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за останні три місяці в гуртожитку всіх бажаючих студентів було підключено до інтернет-мережі, виконана робота по енергозбереженню житлових блоків за рахунок встановлення на них нових дверей, проводиться робота над облаштуванням душових кімнат.