fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Участь студентів природничо-географічного факультету в екологічному тренінгові

У межах співпраці Цетральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості 14 квітня 2021 року для студентів природничо-географічного факультету проведено еко-тренінг. Організаторами тренінгу виступили засновниця руху «Ти ж екоактивіст\ка» Євгенія ТКАЧЕНКО та доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти Тетяна КРАВЦОВА.

Формат зустрічі – дистанційний, з використанням сервісу конференц-зв’язку Zoom. 

mceclip1

Серед системи виховних заходів для сучасної молоді актуальними останнім часом стали тренінги, які стимулюють розвиток логічного та критичного мислення, навчають працювати з науковою літературою, спонукають до вирішення поставлених проблемних завдань креативними способами, розвивають уяву та здатність до передбачення і моделювання ситуації в майбутньому, особливо, якщо це стосується екологічних проблем сучасності. Проведений тренінг спрямований для активних людей з великим прагненням до еко-змін та покращення міського простору.

Під час тренінгу студентів ознайомлено з: методами і прийомами тренінгової роботи; моделями відповідального споживання; дієвим механізмом сортування відходів, вітчизняними проектами з охорони навколишнього природнього середовища. Учасники долучилися до обговорення актуальних проблем збереження довкілля та дізналися про основи розроблення екологічної стратегії.

 Інформацію надано деканатом природничо-географічного факультету