fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Результати наукової діяльності ЦДПУ за підсумками 2020 року

02 березня 2021 року в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка у форматі on-line-конференції відбувся звіт з науково-дослідної роботи  за 2020 рік. 

З привітальним словом виступив в.о. ректора професор Семенюк О.А., а також вручив нагороди та відзнаки кращим науковцям університету.

 

Дипломом ЦДПУ ім.В.Винниченка відзначено доктора географічних наук, професора кафедри географії та геоекології Кривульченка Анатолія Івановича, як кращого науковця природничо-географічного факультету за підсумками 2020 року.

Основний аналіз результатів наукової діяльності кафедр та науково-педагогічних працівників у своїй доповіді висвітлив проректор з наукової роботи професор Михида С.П., який відзначив загальну позитивну динаміку ЦДПУ в консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України, рейтингу SciScopus та рейтингу "Топ-200 Україна".

Приємно відзначити, що кафедри природничо-географічного факультету посіли високі рейтингові місця за різними показниками науково-дослідної діяльності: кафедра природничих наук та методик їхнього навчання посіла 2 місце за сукупністю основних показників НДР на 1 працівника, увійшла в десятку лідерів за абсолютними показниками науково-дослідної роботи кафедр у 2020 році, кафедра біології та методики її викладання в рейтингу показників НДР на 1 працівника посіла 9 місце серед кафедр університету.