fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Настановча конференція перед педагогічною практикою для студентів-географів

1 лютого 2021 року в режимі Zoom-конференції за участі студентів 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Географія) та методистів була проведена настановча конференції з питань організації та проведення виробничої педагогічної практики у школі.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися із метою, завданнями та особливостями проходження педагогічної практики у дистанційному режимі. Кравцова Т.О. ознайомила студентів із завданнями з педагогічного модуля практики. Уличний І.Л. сформулював завдання з психології та надав інструкції з їх виконання. Керівник практикою Маслова Н.М. та методисти з географії та краєзнавчо-туристичної роботи Семенюк Л.Л., Мирза-Сіденко В.М., Зарубіна А.В. проінформували студентів про зміст фахового та організаційного модулів практики, перелік та строки здачі звітної документації, правила заповнення щоденників практики тощо.
Педагогічна практика - це можливість одночасно закріпити знання, сформовані під час навчання в університеті, та зробити перші кроки на педагогічній ниві, оволодіти професійними компетентностями вчителя географії, класного керівника та організатора краєзнавчо-туристичної роботи в школі. То ж бажаємо студентам групи ГК17Б успішного проходження педагогічної практики