fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Зустріч зі стейкхолдером

2 березня 2020 року студенти-географи ЦДПУ ім. В. Винниченка зустрілися з відомим в Україні туристом, альпіністом, підкорювачем  багатьох вершин, веломандрівником, директором швейного підприємства "Куртаж" (м.Кропивницький) Ковальовим Миколою Миколайовичем.

 

Микола Миколайович поділився з аудиторією своїм досвідом у здійсненні туристських подорожей, розповів про цікаві та повчальні випадки зі своїх мандрівок та запевнив присутніх, що подорожувати світом можна із залученням мінімальних коштів. Окремим пунктом зустрічі стала розповідь про сучасні тенденції у туристичному спорядженні. Микола Миколайович разом із своїми помічниками показав гостям  зразки сучасного спорядження, в т.ч. виготовленого в м.Кропивницький на підприємстві Куртаж. 

Особливо цікавою та корисною ця зустріч була для тих студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Середня освіта (Географія) та краєзнавчо-туристична робота". Отримана інформація може бути використана студентами під час вивчення дисциплін "Основи туризму", "Організація краєзнавчо-туристичної діяльності" та "Спеціальні види туризму".

Дякуємо Миколі Миколайовичу за чудову розповідь та слушні поради майбутнім туристам і краєзнавцям, а також викладачу Зарубіній Антоніні Володимирівні за організацію зустрічі