fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/stories/pgf/news/2019_10_25

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Екскурсія до ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр»

Кафедра біології та методики її викладання ЦДПУ імені Володимира Винниченка висловлює подяку колективу ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр» за проведену екскурсію лабораторіями центру.

Екскурсія проходила в рамках комплексної біологічної практики, яку проходили студенти 23 та 45 груп. В кожній лабораторії нас привітно зустріли висококваліфіковані співробітники, які ознайомили студентів зі специфікою роботи, об`єктами, приладами, методиками, привели численні яскраві приклади типових аналізів, провели разом зі студентами можливі експрес-виміри.

 

Дуже приємно було чути із вражень студентів про їх переконливість у перспективності обраної спеціальності та можливості практичного застосування отриманих в університеті знань. Деякі з них навіть визначились що по закінченню вишу хочуть працювати саме в подібній структурі. Студенти відмітили високий рівень, сучасність та різноманітність матеріально-технічного оснащення лабораторій та були вражені маштабами та різноплановістю аналізів, що проводяться у лабораторії центру. Звертає увагу також те, що у своїй роботі працівники центру керуються не лише ДСТУ, але і міжнародними стандартами, та є передовими такж і в інформаційному просторі.

Колектив кафедри біології та методики її викладання бажає центру розвитку та процвітання, а його співробітникам натхнення та успіху! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Керівники практики, Казначєєва М.С., Данилків О.М.

{gallery}pgf/news/2019_10_25{/gallery}