lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Надано доступ до міжнародних наукометричних баз даних

Надано доступ до міжнародних наукометричних баз даних

Відповідно до наказу МОН №1213 від 6.11.18 "Про надання доступу вищим навчальним закладам і науковим установам, що знаходяться у сфері управління Міністерства освіти і науки України, до електронних наукових баз даних” цього року Центральноукраїнському державному педагогічному університету імені Володимира Винниченка продовжено доступ до платформи Web of Science, а також надано доступ до найбільшої бази рецензованої літератури Scopus.

З наказом й повним переліком університетів та наукових установ МОН, яким надано доступ до міжнародних баз даних Scopus та Web of Science, можна ознайомитися за посиланням.

Доступ до Scopus та Web of Science надається через IP-адресу університету, тобто з будь-якого комп'ютера університету, який підключено до мережі Інтернет.

  • Web of Science —  платформа, яка надає доступ до баз даних наукової літератури і патентів. Платформа надає такі можливості: пошук, аналіз, управління бібліографічною інформацією. Найбільшою базою даних, яка охоплює наукові журнали, книги і матеріали наукових конференцій з природничих, технічних, біологічних, суспільних, гуманітарних наук і мистецтва, є Web of Science Core Collection. Більш детальну інформацію про можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень представлено у презентації. Доступ до платформи з комп'ютерів у межах університету здійснюється за посиланням Web of Science. Якщо Вам необхідно здійснити доступ за межами установи - скористайтесь віддалених доступом. Для цього зареєструйтеся на платформі з комп'ютера в межах університету (у пункті меню Увійти натисніть Реєстрація).
    Профіль організації у Web of Science - Volodymyr Vynnychenko Central Ukrainian State Pedagogical University - уміщує публікації науковців ЦДПУ ім. В. Винниченка.

 

  •  реферативна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях: журналах, матеріалах конференцій та серіальних книжкових виданнях. Доступ здійснюється за посиланням Scopus. Віддалений доступ до Scopus буде можливий пізніше, після налаштування технічних питань. Після успішної реєстрації Ви отримаєте дозвіл на віддалений доступ строком на 180 днів. Він буде продовжено автоматично після кожного входження на платформу в межах IP-адреси університету.
    Профіль організації у Scopus -
    Volodymyr Vynnychenko Central Ukrainian State Pedagogical University - містить 50 публікацій науковців університету. Перевірте, будь ласка, наявність Ваших публікацій у Scopus, чи містяться вони в профілі. Якщо ні, то повідомте про це Омельченко Тетяну Вікторівну на email: [email protected] чи каб. 1-4 головного приміщення бібліотеки для того, щоб включити до основного профілю організації.