lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Бібліотекарі стали переможцями у номінації «Найкраща Вікістаття»

Спішимо поділитись приємною новиною! З 19 по 25 березня 2018 року Громадська організація «Вікімедія Україна» за підтримки Української бібліотечної асоціації та Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації проводили конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті краю», який мав на меті наповнення та редагування україномовного сегменту Вікіпедії. Бібліотека Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка взяла в ньому активну участь та здобула дві перемоги в номінації «Найкраща Вікістаття».

Усього було створено або доповнено 288 статей бібліотекарями та користувачами 45 бібліотек різних міст, сіл та селищ України. За свою якість та джерельну базу, такими були основні критерії оцінювання у номінації «Найкраща Вікістаття», перемогу отримали 10 статей, серед яких дві статті створені бібліотекарями ЦДПУ ім. В. Винниченка:

Вітаємо наших переможниць та бажаємо натхнення!

Детальна інформація про інші статті, які перемогли та Підсумки змагання бібліотек у Вікіпедії на офіційному блозі Вікімедіа Україна.

Нагадаємо, що за конкурсний період, учасниками від бібліотеки ЦДПУ ім. В. Винниченка створено 10 нових статей та 1 доповнено. А саме:

  1. Козацька корогва (Кропивницький)
  2. Конвалія (ансамбль)
  3. Семенюк Олег Анатолійович (доповнено)
  4. Народний аматорський хор «Тясмин»
  5. Завіна Віталій Іванович
  6. Давидов Микола Львович
  7. Шевченко Сергій Іванович (краєзнавець)
  8. Природничо-географічний факультет ЦДПУ ім. В. Винниченка
  9. Абажей Григорій Петрович
  10. Кривенко Віталій Єфремович
  11. Народний ансамбль танцю "Віночок"