lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Благодійний ярмарок для Збройних сил України

Благодійний ярмарок для Збройних сил України

Факультет історії, бізнес-освіти і права 24 квітня з 11:00 до 14:00 год. провів благодійний ярмарок "Для Збройних сил України". В якому активну участь взяли бібліотека ЦДУ ім. В. Винниченка та КЗ "Олексіївський  інформаційно-технологічний ліцей", дошкільне відділення  КЗ "Олексіївського інформаційно-технологічного ліцею" Піщанобрідської  територіальної громади. Зібрані кошти  буде використано для закупівлі матеріалів, необхідних для пошиття ношей та аптечок, які є дуже важливими для ЗСУ під час виконання своїх завдань та обов'язків.

Це чудовий приклад того, як люди можуть об'єднатись, щоб допомогти іншим. Велика подяка всім, хто взяв участь у цій благодійній акції та закликаємо всіх продовжувати підтримувати наших захисників та захисниць, які щодня ризикують своїм життям, щоб захищати нашу країну. Дякуємо всім за вашу щедрість та бажання допомогти!

Ми також хочемо висловити подяку нашим захисникам та захисникам, які захищають нашу країну та забезпечують нашу безпеку. Ваш внесок у загальну справу неоціненний, і ми пишаємося тим, що у нас є такі герої та героїні. Дякуємо вам за вашу службу і бажаємо вам всього найкращого!