Оголошення

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізичної культури, олімпійського й професійного спорту та реабілітації у навчальних закладах України»

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізичної культури, олімпійського й професійного спорту та реабілітації у навчальних закладах України»

Шановні студенти, магістранти та молоді науковці!

Запрошуємо вас взяти участь у  ХХІI Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми фізичної культури, олімпійського й професійного спорту та реабілітації у навчальних закладах України» яка відбудеться 16-17 травня 2024 року на базі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка (факультет фізичного виховання, кафедри теорії і методики фізичного виховання) об 11:00., ауд.29.

Мета конференції:

  • визначення стану, напрямків та перспектив розвитку фізичного виховання і спорту в закладах загальної середньої та вищої освіти України;
  • формування професійних компетентностей майбутніх фахівців сфери фізичного виховання, спорту і здоров’я людини;
  • обґрунтування інноваційних підходів до викладання фізичної культури та організації спортивно-масової роботи в закладах освіти.

Наукові напрямки конференції:

1. Теоретико-методичні, історичні, філософські, соціально-економічні аспекти фізичного виховання і спорту, рекреації, валеології та фізичної реабілітації.

2. Нетрадиційні і сучасні системи та методи оздоровлення.

3. Інноваційні підходи до підвищення рівня здоров’я і формування здорового способу життя різних груп населення.

4. Сучасні інформаційні технології у формуванні професійних компетентностей майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту.

5. Професійне здоров’я і адаптивна фізична культура.

6. Військово-патріотичне виховання сучасної молоді засобами фізичного виховання і спорту.

Заявки на участь у конференції та матеріали до збірника наукових праць надсилати на електронну адресу: [email protected] до 10 травня 2024 року.

Робочі мови конференції: українська,  англійська.

Інформаційний лист