Оголошення

Сприяння внесенню інформації до ЄДЕБО для формування єДокументів про освіту в застосунку «Дія»

Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2022 р. № 1242 реалізується експериментальний проєкт щодо формування та застосування єДокумента про освіту.

З 22.03.2024 запущено у використання застосунок єДокумент про освіту.

Повідомляємо, що ЦДУ ім. В. Винниченка розглядатиме звернення власників Документів про освіту, виданих Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка* після 2000 року, здійснюватиме внесення/перевірку даних в ЄДЕБО, та сприятиме внесенню в межах компетенції відповідної інформації до ЄДЕБО для формування єДокументів про освіту в застосунку Порталу «Дія».

У виключних випадках, коли заклади освіти не мають відповідних прав доступу до даних в ЄДЕБО для вирішення звернень власників Документів про освіту, ДП «Інфоресурс» за потреби здійснюватиме внесення в ЄДЕБО даних, необхідних для створення карток фізичних осіб, додавання до карток даних Документів про освіту, реєстраційних номерів облікових карток платників податків, реквізитів документів, що посвідчують особу тощо, їх анулювання, інші необхідні зміни.

Принагідно  інформуємо, що єДокументи про освіту можуть застосовуватися вступниками під час вступної кампанії для підтвердження отримання документа про відповідний рівень освіти.

Відповіді на найпоширеніші запитання з приводу невідображення єДокументів про освіту в застосунку Порталу «Дія» та ФОРМУ ДЛЯ ЗВЕРНЕННЯ у випадку коли Ваш Документ про освіту не підтягнувся у Дію дивіться за посиланням.

* Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 27.03.2017 №467 «Про перейменування Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка» Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка перейменовано на Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №839 від 20.09.2022 р. Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка перейменовано на Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка.