Оголошення

Бібліотека ЛитРес

Наукова бібліотека КДПУ ім. В. Винниченка запрошує переглянути електронні та аудіокниги у «Бібліотеці ЛитРес»

Як ввійти до БІБЛІОТЕКИ ЛІТРЕС?

Якщо ви хочете стати читачем БІБЛІОТЕКИ ЛІТРЕС, то надішліть запит на електронну адресу [email protected]і бібліотекар надішле вам номер читацького (логін) та пароль для входу. Перейдіть за веб-адресою http://biblio.litres.ruі введіть логін і пароль. Читачу надається можливість отримати книгу, дивитись операції по своєму читацькому квитку та читати видані книги на комп’ютері або мобільному пристрої.

Як отримати книги?

Оберіть потрібну Вам книгу і натисніть «Запросить у библиотекаря». Після отримання доступу до книги зверніть увагу на вказані терміни видачі, так як після закінчення терміну, книга буде видалена з доступу. Якщо Вам потрібно продовжити термін, зверніться до бібліотекаря.

Як читати книги в мобільних додатках?

БІБЛІОТЕКИ ЛІТРЕС доступна і на мобільних пристроях.

  1. Мобільний пристрій на платформі Android:потрібно зайти в систему встановлення додатків Google.Playі знайти додаток ЛитРес Библиотека(посилання на додаток https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.litres.android.biblio). В додатку натиснути кнопку «Вход» і ввести свої логін та пароль. Далі зайти в розділ «Мої книги», там відображаються всі книги, які видані Вам. Натиснув на книгу, можна скачати і прочитати офф-лайн.
  2. Мобільний пристрій на платформі iOS (пристрійApple): потрібно зайти в AppStore, знайти додаток Библиотека от Litres, встановити і в настройках ввести логін та пароль.
  3. Мобільний пристрій на платформі WindowsPhone. Інструкція аналогічна, потрібно зайти в магазин (WindowsMarket), знайти додаток «Читай!»от ЛитРес, встановити і в настройках ввести логін і пароль.