Оголошення абітурієнта

Розпочалися творчі заліки для вступу на бакалаврат

23-го лютого 2018 року проведено перші творчі заліки на факультетах філології та журналістики та фізичного виховання. Програми творчих заліків передбачають виконання завдань з фізичної культури, журналістики, образотворчого мистецтва та музичного мистецтва відповідно до спеціальностей, на які це встановлено Правилами прийому на навчання до ЦДПУ ім. В. Винниченка в 2018 році.

Творчий залік – форма вступного випробування, яка передбачає визначення достатності рівня творчих та/або фізичних здібностей вступника для участі в конкурсному відборі на певну конкурсну пропозицію у випадках, передбачених Переліком конкурсних предметів, творчих заліків та творчих конкурсів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на відкриті та закриті (фіксовані) конкурсні пропозиції на основі повної загальної середньої освіти в 2018 році.

Творчі заліки проводяться в кілька сесій за розкладом, затвердженим головою Приймальної комісії — з 01 лютого до 26 липня включно.

Детальніше за посиланням: www.cuspu.edu.ua/ua/tvorchi-zaliky.

Кожен абітурієнт, який в 2018 році планує взяти участь у конкурсі при вступі на навчання за спеціальностям

для здобуття освітнього ступеня "Бакалавр" на основі повної загальної середньої освіти повинен скласти творчий залік. Абітурієнт, який не склав творчий залік не допускається до участі в конкурсному відборі за спеціальністю, за якою він передбачений та на яку він подав заяву на вступ.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"