fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студентська наукова конференція

На кафедрі біології та методики її викладання у квітні 2017 року відбулась наукова студентська конференція, на якій студенти виступали з доповідями наукових робіт.

В конференції приймали участь студенти 35 та 45 групи з них: Мокрицька Катерина з темою: «Особливості інвазійних захворювань у м’ясоїдних тварин на території Кіровоградської області» Науковий керівник -  к.б.н., старший викладач Казначєєва М.С., Балинська Наталія «Вплив елементів мінерального живленняя на біохімічний склад насіння сої» Науковий керівник -  к.б.н., старший викладач Казначєєва М.С., консультант – Іщенко В.А.

Власенко Альона «Патології плоду людини» Науковий керівник – к.с-г.н., доцент Данилків О.М.,

Мартинюк Сніжана «Визначення систематичної належності тварин за результатом аналізу їх волосся», Науковий керівник - к.б.н., старший викладач Казначєєва М.С., консультант – Ворона С.О.

Мельник Юлія «Особливості вирощування картоплі в умовах in vitro», Науковий керівник - к.б.н., старший викладач Казначєєва М.С., консультант – Соколівська І.М.

Яременко Ірина «Аборт та його анотомо-фізіологічні наслідки» Науковий керівник – к.с-г.н., доцент Данилків О.М.,

Маковій Поліна «Проблемне навчання на уроках біології» Науковий керівник – д.пед.н., професор Калініченко Н.А.,

Конарьова Катерина « Інтерактивні методи навчання на уроках біології» Науковий керівник – д.пед.н., професор Калініченко Н.А.,

Екштейн Катерина « Екологічне виховання учнів при вивченні біології» Науковий керівник – д.пед.н., професор Калініченко Н.А.

Салоїд Катерина «Захворювання органів системи травлення» Науковий керівник – к.с-г.н., доцент Данилків О.М.

 Головою комісії була вибрана Казначєєва Марія Сергіївна та членами комісії були Калініченко Надія Андріївна та Данилків Ольга Миколаївна.

Також на конференції були присутні студенти 25 групи, приймали активну участь у конференції, уважно слухали та задавали запитання. В результаті проведеної конференції всі студенти були оцінені за системою ECTS та отримали оцінку «А» від 94 до 99 балів. Конференція була дуже цікавою та пізнавальною.