Студенти-юристи здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі

Студенти-юристи здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі

З квітня до червня 2024 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету за підтримки Міністерства освіти і науки України, Товариства Червоного Хреста України та Інституту модернізації змісту освіти МОН України відбувався Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права». До фіналу Конкурсу потрапили 11 робіт, які 17 травня 2024 року були презентовані на підсумковій науково-практичній конференції. Нагородження переможців відбулося в червні.

Серед переможців – студентка четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» Прохоренко Анастасія, яка здобула диплом І ступеня за наукову роботу на тему «Захист прав дітей в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права». Її науковим керівником виступила доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Чернік Світлана Дмитрівна.

Ще однією переможницею стала студентка другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» Завалій Євгенія, яка отримала диплом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права». Її науковий керівник – доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Окопник Олена Миколаївна.

Вітаємо Анастасію, Євгенію та їхніх наукових керівників із цим значним досягненням! Бажаємо їм подальших успіхів та нових звершень у науковій сфері!

Інформацію надано кафедрою права та правоохоронної діяльності