Оголошуємо набір слухачів до ІV літньої школи «Тренінг з гендерної рівності»

В нашому університеті продовжується реалізація проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне. Координатор проєкту – доцент кафедри математики та цифрових технологій Катерина Сергіївна Акбаш.

001

 Основна мета виконання проєкту – популяризація гендерної проблематики серед різних верств населення та привернення уваги громадськості до просування гендерної рівності та універсального включення гендерних вимірів.
Виконання проєкту продовжується проведенням останнього тижня червня 2024 року (з 24.06 до 28.06) літньої школи «Тренінг з гендерної рівності» для студентів та вчителів. Під час проведення літньої школи розглядатимуться проблеми прихованого навчального плану в системі освіти, гендерного дисбалансу української освіти на національному та субнаціональному рівнях, дискримінації та сексуальних домагань в освіті, причини протидії гендерній рівності в Україні та гендерні аспекти рівності в політико-правовій сфері на національному та субнаціональному рівнях. За результатами проведення літньої школи учасникам будуть видаватися сертифікати (обсяг – 1,5 кредити ЄКТС).
002
Для участі в роботі літньої школи майбутнім учасникам пропонуємо заповнити Google форму. Форма проведення – дистанційна. З усіх питань та консультацій звертатися за тел. +38050 5666026 (Ренат Ярославович Ріжняк).