Erasmus+ "UTTERLY" project news

У ЦДПУ відбувся методичний семінар на тему «Вдосконалення викладання: стратегія та модель»

У ЦДПУ відбувся методичний семінар на тему «Вдосконалення викладання: стратегія та модель»

05 січня 2022 року в ЦДПУ ім. В. Винниченка відбувся методичний семінар у гібридному форматі (онлайн та офлайн) в рамках проекту ERASMUS+ «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання (UTTERLY)» на тему «Вдосконалення викладання: стратегія та модель», який провели к.пед.н., доцентка кафедри германських мов та методики їхнього навчання Степаненко А.В. та к.псих.н., ст.викладачка кафедри психології Близнюкова О.М.

Зустріч була присвячена моделі сучасного університету та стратегії TE (Teaching Excellence), окреслено тенденції розвитку вищої освіти в контексті TE, проаналізовано організаційну модель Центру викладацької досконалості / CELT (Centre of Expertise in Learning and Teaching) та кореляцію з профілем університету.

Отриманий досвід передбачає інтегрування в процес реалізації ключових завдань відділу забезпечення якості та цифрового супроводу освіти ЦДПУ імені Володимира Винниченка, а також подальших кроків для розвитку проекту, реалізації його цілей з метою створення освітнього середовища, що мотивує та надихає.

 f1