Science

Молоді науковці та аспіранти ЦДПУ вибороли нагороди Кіровоградської ОДА

Молоді науковці та аспіранти ЦДПУ вибороли нагороди Кіровоградської ОДА

25 квітня 2019 року в Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулося засідання комісії з присвоєння обласної премії молодим науковцям області та стипендії обласної державної адміністрації та обласної ради молодим аспірантам та докторантам, які навчаються у закладах освіти Кіровоградської області.

На засіданні під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Коваленка Сергія Петровича та за участі проректора з наукової роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Михиди Сергія Павловича  і голови Ради молодих вчених ЦДПУ Трифонової Олени Михайлівни представили свої здобутки молоді науковці Кропивницького інженерного коледжу, Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, Льотної академії Національного авіаційного університету та Центральноукраїнського національного технічного університету, а також аспіранти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, Центральноукраїнського національного технічного університету та Льотної академії Національного авіаційного університету.

Всі претенденти презентували цікаві та змістові доповіді. Від Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на розсуд комісії свої наукові доробки представили к.псих.н., викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання Сундукова Ірина В’ячеславівна та аспірант Безшкуренко Артем Ігорович.

Сундукова Ірина В’ячеславівна презентувала наукове дослідження за напрямком «Методи психорегуляції в спортивній діяльності; психічне здоров'я особистості» та Безшкуренко Артем Ігорович – «Соціальний портрет міського голови Єлисаветграда Олександра Миколайовича Пашутіна».

За підсумками голосування комісії Сундукова Ірина В’ячеславівна отримала ІІ премію, а Безшкуренку Артему Ігоровичу присвоєно стипендію Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Рада молодих вчених вітає переможців і зичить незгасної творчої енергії, здоров’я, благополуччя, оптимізму, нових наукових звершень та відкриттів!

Інформацію надано радою молодих вчених