Science

Зустріч із учителями Знам'янщини на фізико-математичному факультеті

За сприяння ради молодих вчених КДПУ ім. В. Винниченка у рамках профорієнтаційної роботи 3 березня 2017 року фізико-математичний факультет відвідали вчителі Знам'янського району. Вони мали змогу ознайомитися з переліком спеціальностей, за якими факультет здійснюватиме набір абітурієнтів у 2017 році, пройти підвищення кваліфікації з інформатики під час майстер-класу та круглого столу.

У свою чергу вчителі та співробітники відділу освіти, молоді та спорту Знам'янської районної державної адміністрації (методист Л. Г. Бойчук та головний спеціаліст, к.пед.н. В. В. Слюсаренко) поділилися своїм досвідом роботи.

По завершенню круглого столу всі учасники переглянули експозиції музею історії техніки, що функціонує на фізико-математичному факультеті. Відвідування кожного з відділень музею супроводжувалося цікавими та змістовними розповідями співробітників факультету (викладача П. І. Андронатія, старшого лаборанта П. В. Сірика, професора М. І. Садового та голови ради молодих вчених доцента О. М. Трифонової).

Усі учасники заходу отримали позитивні емоції, збагатилися знаннями та досвідом.