Science

Засідання РМУ при МОН

04 травня 2022 року відбулося чергове засідання РМУ при МОН.

На засіданні були обговорені: діяльність Ради молодих учених при МОН України під час війни, виклики з якими стикаються молоді вчені під час військового часу, проведення ІІІ Всеукраїнського форуму рад молодих учених у 2022 р., про вибори делегатів від України для участі в Annual General Meeting (11 червня 2022, м. Вільнюс). Знову обговорювали питання, щодо перетину кордону науковцями. Під час засідання зазначено, що всі проєкти РМУ будуть продовжувати свою реалізацію. Також наголошено на необхідності пройти опитування щодо потреб молодих вчених в сучасних умовах військового стану (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEcmwQIZJFCKCIn_DeOMh8k3SirDpoLV8m0U5lRxf2tYDUWw/viewform?usp=sf_link), оновлення Реєстру Рад молодих вчених.

РМВ1

Оновлення Реєстру Рад молодих вчених за формою, яка заповнюють лише тими Радами молодих вчених у яких відбулись зміни! Форма доступна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1kx6uJyyc3ltDRyxnfHztuzUymQT1F25zNGllnzqnTU8/viewform?fbclid=IwAR1f715T9MtHd8Oy745EwUDanBQqIKcabK9Z-71ItlGvHzVlQgFrXqvAKEc&edit_requested=true . Дедлайн заповнення форми – 10 травня 2022 року.

Молоді вчені поділилися своїми планами на найближчий час. Зокрема, Олена Трифонова зазначила, що планується проведення XІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет конференції «Проблеми та інновації в природничо-математичній, технологічній і професійній освіті», де співорганізатором є Рада молодих вчених.

РМВ2

Інформацію надано радою молодих вчених