Science

Відзначення робіт у міжнародному конкурсі творчих робіт «Youth Art», м.Ополє (Польща)

2021 рік розпочався участю в міжнародному конкурсі творчих робіт «Youth Art» в рамках реалізації Міжнародного наукового проекту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі», м.Ополє (Польща).

Конкурс спрямований на:

– стимулювання та підтримку творчих ініціатив студентської молоді;

– підвищення ефективності застосування їх творчого потенціалу;

– розвиток творчих здібностей студентської молоді;

– виявлення обдарованих студентів, здатних до самостійної творчої та проектної діяльності;

– набуття студентами досвіду участі в міжнародних творчих конкурсних програмах;

– забезпечення міжнародного творчої взаємодії студентів, обміну ідей в сфері їх професійних і особистісних інтересів.

Учасниками конкурсу стали студенти спеціальностей 015.10 Професійна освіта (Комп’ютерні технології) та 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології), які під керівництвом молодих вчених нашого університету виготовили і презентували свої поробки на розгляд міжнародної конкурсної комісії.

Конкурсна (експертна) комісія, до якої входили представники вищої школи управління та адміністрації в Ополє (Польща) та представники вітчизняних закладів вищої освіти високо оцінила роботи наших студентів та відзначила їх відповідними дипломами та сертифікатами. Зокрема, перемогу в номінації «функціональний hand-made», що передбачав технічну розробку функціональних предметів домашнього інтер’єру, які мають побутове значення, отримав студент групи КТ18ББогдан Апанасєвич (керівник: к.пед.н. Д.В.Соменко). Богдан презентував інтерактивну «Лампу-нічник».

Крім того, молодими науковцями спільно з іншими студентами фізико-математичного факультету були презентовані й інші роботи до участі у номінації «декоративний hand-made» (предмети домашнього інтер’єру, які мають декоративне значення): група ТН20МВладислав Мітяй (керівник: д.пед.н., доц. О.М.Трифонова) – декоративні вазочки виготовлені на 3D-принтері, група КТ19Б-СВікторія Головченко (керівник: к.пед.н. Д.В.Соменко) – декоративні птички виготовлені на 3D-принтері. Всі надіслані на конкурс роботи отримали високу оцінку, а їхні автори відповідні сертифікати.

Бажаємо студентам і їхнім керівникам не зупинятися на досягнутому та продовжувати презентувати результати своєї діяльності на світовому рівні!

Інформацію надано радою молодих вчених