UNIVERSITY NEWS

Команда програмістів фізико-математичного факультету стала призером ІІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування‼!

10 жовтня 2017 року в м. Одесі на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування.

фото 1

В числі інший студентських команд з усієї України змагалися дві команди нашого факультету – KSPU_NotFound у складі Юлії Носко, Віктора Туртуріки та Володимира Міхава (1-й курс магістратури спеціальності «Комп’ютьерні науки»), та KSPU_HelloWorld у складі Марини Сокол, Дмитра Мельника та Андрія Максименка (4-й курс бакалаврату спеціальності «Інформатика». Дебютантам третього етапу – команді KSPU_HelloWorld, – на цей раз не вдалося обійти більш досвідчених колег: вони розв’язали дві задачі. А ось найтитулованіша наша команда KSPU_NotFound, розв’язавши 6 задач, стала шостою серед 48 команд у загальному заліку, третьою серед команд вищих навчальних закладів та другою у номінації «педагогічні університети».

фото 2

Цілком заслужений результат! Вітаємо всіх наших учасників. Бажаємо їм подальших перемог, успіхів у навчанні і роботі, здоров’я і миру.

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій