UNIVERSITY NEWS

Незабутній тиждень у Лондоні

Незабутній тиждень у Лондоні

Провести тиждень у Лондоні – це мрія кожної людини. Особливо, якщо цей тиждень повний пригод. 

"Коли я дізналася, що виграла National Public Speaking Competition 2019, я з нетерпінням очікувала своєї поїздки до Великобританії. І тепер я можу сказати впевнено, що цей тиждень був одним з найкращих за все своє життя.

Мої пригоди у Лондоні почалися з брифінгу у Dartmouth House. У конкурсі брали участь приблизно 50 учасники із різних куточків світу. У цей перший день я познайомилась з багатьма людьми. Ми були розділені на групи по 17 чоловік з 2-ма наставниками, так що у вас є люди, з якими ви проводите більшу частину тижня. Моєю сусідкою була дівчинка з Англії. ESU звертає увагу не тільки на наші ораторські навички, а й на культурний обмін між учасниками. Можу навіть сказати, що найголовніше було подружитися і познайомитися з людьми з інших країн.

У вівторок у нас була презентація країни. Деякі люди співали пісні, деякі танцювали. Я навіть спробувала заморські солодощі. У нас було багато екскурсій, і не хвилинки відпочинку. Ми їли у різноманітті різних місць, тому у мене була можливість скуштувати різні види їжі. Ми були на виставі «Алладін», що була магічною. А після довгого дня виступів ми поїхали в боулінг, щоб відпочити. Семінари, які підготували співробітники ESU та люди з театру «Глобус», були освітніми й розважальними. Ми провели 3 години разом з актрисою з «Глобус» , яка говорила про публічні виступи та як правильно себе представляти.

У групах не було жодного суперництва між учасниками, і ми всі підтримували один одного. Я дуже вдячна ESU Ukraine, що обрали мене представником України. Цей досвід був незабутнім."

Єлизавета Компанієць

Учасниця Міжнародного конкурсу

публічного мовлення 2019 у м. Лондон

Інформацію надано факультетом іноземних мов