UNIVERSITY NEWS

«Суперстудентка ЦДПУ 2019»

«Суперстудентка ЦДПУ 2019»

4 квітня відбулась щорічна святкова феєрія, конкурс жіночої краси та ніжності «Суперстудентка-2019». Це справжнє свято, яке Студпрофком спільно з Молодіжним центром ЦДПУ імені В.Винниченка організували для студентів.

Усі чекали на цю подію цілий рік, підготовка була грандіозною та насиченою. Проведено безліч кастингів, десятки дівчат хотіли взяти участь, проте обрано дійсно найкращих представниць з восьми факультетів.

Традиційно концерт розпочався з виступу народного хореографічного ансамблю бального танцю «Конвалія» (художній керівник Ігор Спінул) та привітань від чарівних ведучих. Кожна учасниця була гідна звання «Суперстудентка-2019» ЦДПУ імені В. Винниченка, проте визначитись з титулами та обрати переможницю все ж треба. Тож допомогло в цьому нелегкому виборі компетентне та справедливе журі: директор модельної агенції «Міх models», чарівна Олена Рудковська; народний депутат України, справедливий Олександр Горбунов; учасник «Голосу країни», талановитий Анрі Болквадзе; помічник ректора з виховної роботи та соціальних питань, справжній поціновувач жіночої краси Ігор Спінул; керівник першого в Кропивницькому гастробару «SHObar», впевнений у собі Олександр Медведєв.

Кожен вихід дівчат був незабутнім,адже супроводжувався спільним танцем та дефіле. Глядачі мали змогу оцінити справжню українську красу та патріотизм дівчат, а також інтелектуальні здібності. Найяскравішою частиною шоу був вихід у купальниках та фінальне дефіле у вечірніх сукнях, де дівчата продемонстрували свою жіночність та неповторність.

Нововведеннями цього року були Інтернет-голосування за учасниць конкурсу та оцінювання групи підтримки. У першому взяли участь настільки багато людей, що коментарі досягали 4000. Групи підтримки також не відстали і вболівали за своїх учасниць не лише в соцмережах, а й на самому концерті.

Ідейним задумом організаторів було образно втілити в життя проект «Холостяк». Наші дівчата мали показати себе з якнайкращого боку, щоб підкорити серце юнака. Проте справжнє кохання перемогло, і наш «холостяк» обрав дівчину, кохання з якою спалахнуло прямо на сцені-студії. Хоч юнак і не знайшов кохану серед наших номінанток, але вельмишановне журі визначилось з переможцями.

Звання ІІ Віце-міс отримала студентка природничо-географічного факультету Альона Тітова. І Віце-міс стала студентка факультету педагогіки та психології Анна Бондаренко. А головний титул «Суперстудентка-2019» здобула Анна Ланецька, студентка факультету історії та права.

Усі учасниці отримали подарунки від спонсорів та організаторів, а переможниці святково передала корону Марина Стеба, лауреат «Суперстудентки-2018».

Висловлюється подяка за підтримку та допомогу в організації ректорату та адміністрації університету, народному депутатові України Олександру Горбунову, студії флористики «Елена», нічному клубові «Velvet», модельному агентству «MIXmodels», візажисту студії Альони Власенко – Заріні Пташник, а також «SHObar» та директорові закладу Олександру Медведєву.

Студентка факультету філології та журналістики,
член профкому студентів Войтенко Яна

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"