UNIVERSITY NEWS

У ЦДПУ імені В. Винниченка підвели підсумки наукової роботи за 2018 рік

У ЦДПУ імені В. Винниченка підвели підсумки наукової роботи за 2018 рік

14 березня 2019 року в актовій залі університету відбулася звітна наукова конференція. Першою до виступу було запрошено кандидата історичних наук, доцента Ірину Козир, котра виголосила доповідь «Дослідження кургану скіфської знаті біля с. Васине Знам’янського району археологічною експедицією факультету історії і права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка». Ірина Анатоліївна захопливо розповіла про перипетії непростої роботи викладачів та студентів, про основні знахідки й висновки, до яких прийшла експедиція.

Далі підсумки науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу університету за 2018 рік підбив проректор з наукової роботи, професор Сергій Михида. Основними питаннями, висвітленими в доповіді, були: забезпечення науково-педагогічними кадрами факультетів, захист кандидатських і докторських дисертацій, робота аспірантури й докторантури, проведення наукових конференцій, публікації викладачів університету, міжнародна діяльність, наукова робота студентів. Окрім підсумків, Сергій Павлович виголосив і завдання щодо наукової роботи на 2019 рік.
На завершення ректор ЦДПУ імені В. Винниченка, професор Олег Семенюк та проректор з наукової роботи, професор Сергій Михида вручили відзнаки найкращим науковцям факультетів, викладачам, які минулого року захистили докторські дисертації та які підготували студентів-переможців олімпіад і конкурсів. Також дипломами було нагороджено п’ять найкращих кафедр за підсумками наукової роботи у 2018 році.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"