UNIVERSITY NEWS

Кубок ректора ЦДПУ з танцювального спорту 2018

Кубок ректора ЦДПУ з танцювального спорту 2018

18 листопада уже сьомий рік поспіль відбувся Кубок ректора ЦДПУ з танцювального спорту.

Організаторами стали: ректор ЦДПУ імені В. Винниченка, професор Олег Семенюк, народний депутат України Костянтин Яриніч, за підтримки якого було надано призи переможцям, а також народний ансамбль бального танцю «Конвалія» (художній керівник – Ігор Спінул) та факультет фізичного виховання ЦДПУ (декан – професор Анатолій Турчак). Саме на базі згаданого факультету й проходив турнір, котрий зібрав 225 танцювальних дуетів з Кіровоградщини та інших областей України.

Традиційно учасники змагалися у двох вікових категоріях (дитячій та дорослій) і у двох програмах – латиноамериканській та європейській. Скажемо одразу, студенти університету виявилися не надто «гостинними господарями», та не віддали гостям жодної сходинки на п’єдесталі пошани в латиноамериканській програмі серед дорослих. Іван Суботін і Ліза Донцова фінішували третіми, друге місце вибороли Олександр Бушляк та Дарина Коритько, а переможцями стали Іван Гончаренко та Аліна Вустілка.

Також маємо підстави порадіти за успіхи учнів практично рідного нам Педагогічного ліцею: Дмитро Іванченко та Діана Вєхтєва були кращими у європейській програмі в молодшій віковій категорії. А першими в латиноамериканській програмі серед дітей стали, сподіваємося, майбутні студенти нашого університету, вихованці ансамблю «Конвалія» Данило Єрьоменко та Єва Спінул.

Змагання відбулися за підтримки мережі магазинів moyo.ua