UNIVERSITY NEWS

Команда студентів та викладачів фізмату прямує на найбільший бізнес-форум України та Європи OLEROM FORUMONE

Команда студентів та викладачів фізмату прямує на найбільший бізнес-форум України та Європи OLEROM FORUMONE

13 жовтня 2018 у Київському Палаці спорту відбудеться бізнес- форум України та Європи «ЛЮДИНА & ТЕХНОЛОГІЇ: ТРАНСФОРМАЦІЯ МОЖЛИВОСТЕЙ»

ОСНОВНІ ТЕМИ ФОРУМУ: Взаємодія людини і технологій; Штучний інтелект і роботизація: нові можливості та ризики; Інноваційні технології як провідники змін в сучасному світі; Тренди майбутнього. Вплив глобальних тенденцій на різні сфери життя; Переваги використання нових технологій Big Data і Blockchain; Формування місій команд і компаній; Сучасні методи підбору персоналу; Управління командами в період змін.

Саме компанія ОLEROM вперше організувала приїзд в Україну: британського мультимільярдера засновника VIRGIN GROUP CЕРА Річарда Бренсона; співзасновника APPLE і винахідника першого персонального комп'ютера Стіва Возняка; культового американського інвестора «Багатого Папу», творця легендарної гри «Сash Flow» РОБЕРТА Тору Кійосакі.

А також легендарних розробників і геніїв технологічного ринку: співзасновника SIRI АДАМА ЧЕЙЕРА, співзасновника краудфандингової платформи KICKSTARTER ЧАРЛЬЗА Адлер, і найкращого бізнес-коуча світу МАРШАЛЛА Голдсміта, фінансового моцарта Бодо Шефера, видатного спікера і мотиватора НІКА Вуйчича і інших топ - спікерів.

Команда фізико-математичного факультету в складі студентів-олімпіадників спеціальності «Комп’ютерні науки» Дмитра Мельника, Марини Сокол, Тетяни Пузікової та викладачів кафедри інформатики та інформаційних технологій Олександра Филимоновича Баранюка та Віталія Володимировича Котяка завдяки підтримці ректорату університету будуть учасниками цього форуму.

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій