UNIVERSITY NEWS

Ярмарок хенд-мейду до Дня Захисника Вітчизни на фізико-математичному факультеті

Ярмарок хенд-мейду до Дня Захисника Вітчизни на фізико-математичному факультеті

10 жовтня біля семиповерхового корпусу університету розгорнувся ярмарок-виставка «Тепло дитячих сердець – воїнам АТО». Усі вироби, представлені на ярмарку, власноруч виготовляли школярі з Кропивницького, Олександрії, Малої Виски, села Мошориного; студенти та працівники факультетів фізико-математичного, педагогіки та психології, філології та журналістики. Студентську ініціативу підтримали професійні майстри хенд-мейду та долучились до ярмарку, представивши колекції виробів та організувавши майстер-класи.

Почесне право відкрити захід надали ректору ЦДПУ імені В.Винниченка Олегу Семенюку, декану фізико-математичного факультету Ренату Ріжняку та завідувачу кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Миколі Садовому. На заході також буди присутні почесні гості - заступник командира 3 полку С.В. Францішкевич та військовий духовий оркестр.

Для гостей лунали музичні подарунки від студентів університету та школярів. Особливих барв заходу надали гурт «Місто доріг» (м.Знам’янка), виконавець Дмитро Шукшин, молодий поет Максим Бричка. Насичена мистецька програма тривала годину, протягом цього проміжку часу й ще годину опісля працював ярмарок-продаж, де придбавши будь-який з виробів можна було зробити благодійний внесок у скриньку. За результатами ярмарку було зібрано 3900 гривень, які організатори передали військовим 3 полку. Вони планують витратити кошти на придбання необхідного військового спорядження.

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій