UNIVERSITY NEWS

Фестиваль молодіжної книги

Фестиваль молодіжної книги

20 вересня проходив Фестиваль молодіжної книги на вулиці Дворцовій «10 кроків з книгою», присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Організацію заходу підготували відділ молодіжної політики Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА та Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, зокрема факультет педагогіки та психології.

Студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка представили мистецьку програму та стендові презентації від факультету педагогіки та психології. В рамках цієї програми студентка ІІІ курсу Марина Матусова та студентка ІV курсу Лілія Тітенко вітали гостей своїми піснями. Студенти другого та третього курсу Нінель Чижова, Аліна Рачкован, Діана Шипокіна, Юлія Гаваза та Святослав Генник виконали чудовий танць із прапорами. Та найцікавішою частиною став флешмоб від студенток третього курсу Нінель Чижової, Аліни Рачкован та студентки другого курсу Юлії Гавази, у якому могли взяти участь усі бажаючі. Працювала виставка творчих робіт від студентів четвертого курсу. А майбутні психологи у рамках свята підготували різноманітні цікаві завдання для гостей заходу.

Наостанок, хочемо подякувати організаторам за запрошення і можливість зробити щось хороше для дітей та дорослих жителів нашого міста. Ви подарували багато краси, оптимізму та драйву усім учасникам Фестивалю.

Повідомлення підготували студентки ІІІ курсу факультету 

педагогіки та психології Анастасія Олексієнко та Олена Черкас.