UNIVERSITY NEWS

Перший випускний 2018-го року

Перший випускний 2018-го року

10 травня 2018-го року запам’ятався студентам факультету іноземних мов не як важкий робочий день після травневих свят. Цього дня наші випускники провели концерт, присвячений святу останнього дзвоника і таким чином поставили крапку в своєму студентському житті.

Розпочався наш святковий концерт танцем від магістрантки першого року навчання Шестопал Галини та її напарниці – Назарової Аліни. Поєднання драйвових рухів, веселої музики та яскравих костюмів налаштувало глядачів на те, що весь концерт стане яскравим і незабутнім.

Народна пісня — духовне обличчя нації. Саме цим висловом керувалася Коломоєць Галина, коли обирала пісню для виступу. А й справді, її виконання народної пісні було неперевершеним, а допомогли їй у цьому батько і маленька сестричка.

Позаду 4, а у магістрів 6 років навчання. Вони були різними і ситуації протягом цих років були різні: запізнюєшся на пару, прийшов до декана підписати індивідуальний план, складаєш іспит, але нічого не пам’ятаєш… Все це та багато інших ситуацій вдало поєдналися у блоці номерів 41-ї групи, а танець редисочки з балету “Чіполіно” у виконанні Гавриленко Аліни та вокальний номер Новохатько Анастасії стали родзинками цього блоку виступів.

Відео 407-ї підгрупи супроводжувалося гучним сміхом у залі, адже їх нарізка “ситуація - відео” виявилася дуже близькою не лише студентам, а й викладачам.

Нічого не віщувало біди… але коли ведучий спустився у залу, став на одне коліно перед викладачем і почав зізнаватися в коханні… у шоці були всі… Щоправда вийшло у нього трохи смішно, тому на допомогу йому прийшла Крива Анастасія із неймовірним виконанням пісні “Космічні почуття”.

Святковий концерт продовжив неймовірний танець Семезенко Інеси. Всі глядачі захоплено спостерігали за кожним рухом випускниці і не стримували оплесків по завершенню номера.

Відео “Von Supergeile Gruppe 404 für Sie” стало справжнім подарунком для декана факультету, адже це був єдиний номер німецькою мовою. Тому і не дивно, що по завершенню відео Олександр Миколайович аплодував найголосніше.

Фінальним номером став виступ магістрантки Наталії Тараненко із піснею “Де би я”. Нею вона дала зрозуміти, що де б ми не були, завжди пам’ятатимемо рідний факультет.

По завершенню усіх виступів випускники подякували викладачам за всі ті знання, які вони вкладали в голови своїх студентів, і сформували на сцені серце зі свічками у руках, яке символізувало те, що частинка серця кожного студента завжди залишається у стінах рідного університету.

Голова студентської ради факультету іноземних мов, Гева Богдана

 

Інформацію надано факультетом іноземних мов